Home » Over

Over

We willen: “Liefde ontvangen én weggeven zoals Jezus, door relaties; vanuit zijn nabijheid én in ons midden én om ons heen.” Wij geloven dat het belangrijk is om deze visie uitwerken én uit te leven. Niet alleen in de gemeente op zondag, maar ook doordeweeks bij de kringen en op straat. We richten ons in de eerste plaats op Utrecht, maar onze missie en visie reiken verder.

We willen groeien in onze relatie met Jezus. We vinden het heel belangrijk om God te aanbidden en daar doorheen zijn liefde te ontvangen en de onze te uiten. We willen uit zijn Woord leven, naar Hem luisteren en gehoorzaam zijn. We willen Jezus volgen als zijn discipelen, elkaar liefhebben, samen bidden en elkaar opbouwen en dienen. Ook willen we veranderde mensen zijn in onze omgeving, in onze eigen stad en streek en zo mensen die God nog niet kennen zijn liefde helpen ontvangen.

Daarom trekken we er regelmatig op uit in Utrecht, de regio en in andere landen. Tenslotte willen we ons laten trainen in het aanbidden, discipel zijn, samen optrekken, uitreiken en zenden.

Vineyard Utrecht is een eigentijdse christelijke kerk in Utrecht en onderdeel van Vineyard Benelux en de wereldwijde Vineyard beweging.

We vinden het leuk als je komt!

Zondagdienst
10.45 Koffie/thee
11.00 Start/Aanbidding
Locatie
| MBO Utrecht, Columbuslaan 540, 3526 EP UTRECHT (route):

In september 2016 hebben Jan Bernard & Tineke de gemeenteleiding overgedragen aan een nieuw leidersteam met Bram & Rosemarie Vlasblom en Janneke Struik.

Volg ons: Facebook  Twitter Instagram