Home » ACTUEEL

ACTUEEL

Zoals elk jaar hebben wij een zomerstop. Wel is er voor elke zondag een Sway (mail) voor zij die dat graag willen.

 

 

 

 

Klik hier voor kijk- en leesttips

 

 

Klik hier voor meer over de diensten.

 

 

 

 

 

Een SOZO is een soort APK voor je innerlijke leven. Erg aan te raden voor iedereen.  Lees er hier meer over.

 

 

 

 

Geluid en projectie is onmisbaar tijdens de dienst. De huidige teams doen fantastisch maar kunnen nog zeker wat hulp gebruiken. Heb jij interesse?  Klik dan hier.

 

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt in Vineyard Utrecht? Meld je aan voor de nieuwsbrief: klik hier

 

 

 

Kom jij nog niet zo lang naar Vineyard Utrecht? En wil je meer weten over wie wij zijn en wat we geloven? Of overweeg je misschien om deel te worden van onze gemeente? Dan is deze cursus voor jou!

In drie bijeenkomsten en een persoonlijk gesprek vertellen we graag meer over wie wij zijn als Vineyard Utrecht, over wat we geloven en onze waarden, en over hoe we als gemeente met elkaar optrekken. En we leren jou natuurlijk ook graag beter kennen!

Opgeven kan via connect@vineyardutrecht.org. Daar kun je ook terecht als je nog vragen hebt over de cursus. We zien er naar uit je te zien!

 

 

 

Opdragen, trouwen, dopen, geboorte?

Neem (tijdig) contact op met ons op: leidersteam@vineyardutrecht.org
Opdragen? Wil je je baby laten opdragen in de Vineyard? Fantastisch, we prikken graag een datum! Trouwplannen? Gefeliciteerd! We raken graag in gesprek met jullie over de huwelijksvoorbereiding.

_______________________________________________________________________________________

 

 

 

Volg ons op:

Facebook:   TwitterInstagram