Home » HOTS

HOTS

HOTS is één van de manieren waarop wij als kerk mogen uitstappen naar buiten. We gaan met een team de straat op, knielen neer voor God, vragen Zijn leiding en ontmoeten mensen op straat. We raken in gesprek, bidden voor genezing en bouwen relaties op. Op deze manier willen we Jezus voorbeeld volgen. 

 

Healing on the streets in een anderhalve meter maatschappij 

Healing on the streets in een anderhalve meter maatschappij vergt een uitdaging in het wandelen met God. Begin dit jaar zijn we begonnen met een nieuwe HOTS training, met als doel om vervolgens met een straatteam te Hotsen in het winkelcentrum van Kanaleneiland ondersteund door gebedsteam in de buurt. Om zoals Vineyard Utrecht downtown in contact te komen met de buurt.

 

Vacatures 

Mocht je geïnteresseerd zijn om bij het team betrokken te raken, dit kunnen zowel mensen zijn die samen met ons de straat op willen gaan en mensen die voor het HOTS team zouden willen bidden, dan ben je van harte uitgenodigd om een keer mee te doen.  

Je kunt je opgeven bij Ewoud Pronk: ewoud.pronk@vineyardutrecht.org 

 

Training 

Lucas 10:9 – Genees de zieken die daar zijn, en zeg tegen hen: het koninkrijk van God is dichtbij u gekomen.  

Ik geloof dat de woorden van Jezus ook in deze tijd van toepassing zijn. Daarom gaan we de straat op, raken we met mensen in gesprek, bidden we voor genezing en delen we over Gods koninkrijk. Mooie woorden maar hoe doen wij dat in de praktijk. Wil je dit leren en/of vind je misschien de stap om een keertje mee te lopen te groot begin 2021 is er een HOTS training. 

 

Impressies:

 

 

Groetjes van de HOTS-leiders: Ewoud Pronk en Jaap Nap 

hots@vineyardutrecht.org