Home » KERSTPAKKETTENACTIE

KERSTPAKKETTENACTIE

 

 

Uiteraard willen we als Vineyard ook dit jaar samen met Stichting Present kerstpakketten uitdelen aan mensen die het nodig hebben: gezinnen die het financieel zwaar hebben, mensen die net even een steuntje in de rug kunnen gebruiken, vluchtelingen zonder een groot netwerk, etc. Hoe mooi is het om deze mensen blij te maken? Samen zullen we 60 kerstpakketten vullen en uitdelen in Utrecht in de week voor kerst. Overweeg of jij samen met anderen (of alleen) een kerstpakket wilt vullen.  

 

CORONA 

In deze vreemde Coronatijd zal deze actie extra bijzonder zijn. Helaas geen gezamenlijke actie en geen verzameling van alle dozen bij elkaar. Maar zie jij, net als wij, ook mooie mogelijkheden?  

– Misschien heb jij nu meer tijd om het pakket extra speciaal te maken.. 

– De kans dat een ontvanger niet thuis is zal kleiner zijn dan anders! 

– Mensen zullen misschien meer ontvankelijk zijn voor een kort praatje 🙂 

 
PRAKTISCH 

Wij als Vineyard verzorgen de lege dozen, papiersnippers en een kaartje met uitleg voor de ontvanger. Van Stichting Present (in samenwerking met o.a. maatschappelijk werk) ontvangen wij adressen met een korte omschrijving van de gezinssituatie die we aan jou doorgeven. Op die manier kun jij perfecte boodschappen, kleine kadootjes etc. kopen voor in het kerstpakket.  

 
MEEDOEN?  

—> Mail je naam en telefoonnummer naar nathalie.donkersloot@vineyardutrecht.org . Nadat je je hebt opgegeven ontvang je nadere informatie over hoe/wat/wanneer etc. 

Wil je meedoen en zoek je anderen om samen één pakket te vullen? Geen probleem! Wij helpen je te matchen aan anderen, zet het gewoon in het mailtje. 

 
 

We hopen dat ook jij mee wilt geven, 

Merel, Mayka en Nathalie