Home » present

present

De zomer staat voor de deur, wat ontzettend fijn, dat betekent voor de meesten namelijk Vakantie!! Helaas kan niet ieder gezin het zich veroorloven om op vakantie te gaan.. Daarom doen we mee met de actie ZomerPRESENTje zodat gezinnen in armoede die niet op vakantie kunnen toch een leuke zes (!) vakantieweken tegemoet kunnen zien (stel je even een alleenstaande moeder voor met drie kinderen in een hete flat).
Het idee is dat je het pakket vult met duurzaam speelgoed, tegoedbonnen of tickets voor dagjes uit. Dat maakt dat er ook echt speciale zomeractiviteiten gedaan kunnen worden. In verband met de Coronamaatregelen zal niet alles mogelijk zijn, maar bonnen voor bijvoorbeeld bol.com of het pannenkoekenhuis kan wel. Gezien de aard van het pakket denken we dat dit minimaal 250 euro zal zijn en vandaar dat je dit als groep kunt vullen met elkaar. Je ontvangt een doos, adres, kaartje en uitgebreidere vulinstructies in juni.
Je kunt je opgeven vóór maandag 7 juni als groep maar ook als je met te weinig bent om een doos te vullen kun je mailen dat je graag aansluit bij een bestaand groepje of graag geld doneert.

 Wil je meedoen? –> mail nathalie.donkersloot@vineyardutrecht.org