Home » TCHLTB

TCHLTB

The Church Has Left The Building X-mas editie 2018 | 65 Kerstpakketten

Ook dit jaar verlangen we ernaar om mensen die het moeilijk hebben in onze stad te bereiken met hoop, met iets moois, iets warms, een kerstpakket. Zondag 23 december is het weer tijd voor ‘The Church Has Left The Building X-mas editie 2018‘, dat we in samenwerking met Stichting Present Utrecht organiseren. Wat betekent dat? Die zondag willen we na de dienst met z’n allen 65 kerstpakketten uitdelen aan mensen in de stad Utrecht. Verschillende mensen, alleenstaanden, gezinnen voor wie de kerst een moeilijke tijd is. Dat kan komen door een slechte gezondheid, financiële issues, een gebrek aan mensen die om hen geven en naar hen omzien, of een combi van al deze dingen.

Daarom willen wij hen samen een hart onder de riem steken door hen te verrassen met een kerstpakket en even te laten merken, dat er een God is die zo ontzettend veel van hen houdt.

We doen dit project al een aantal jaren. Maar het blijft een bijzondere manier om als kerk samen uit te stappen, een lichtpuntje te zijn voor anderen in donkere dagen: Hoop voor de wereld!