Home » Welkom

Welkom

Wij willen graag een kerk zijn waar iedereen de God van de Bijbel op een relevante en betekenisvolle manier kan ontmoeten. Een plek waar iedereen zich thuis voelt, waar je ook vandaan komt en wat je verhaal ook is. Een plek waar jij jezelf kunt zijn. Maar ook een plek waar we elkaar bevragen en waar we op een respectvolle manier in gesprek zijn. We houden van ‘casual’ en ‘easygoing’ en we leggen nadruk op ‘echt’ zijn onder elkaar:

Hoe ziet een dienst eruit op zondag?

De koffie staat klaar om 10:45. Iets voor 11u start de countdown en kan je met of zonder je koffie in de ‘kuil’ gaan zitten voor de aanbidding. Na de aanbidding is er een koffiepauze gevolgd door de preek. Aan het einde is er ruimte voor persoonlijke gebed. Vaak is er een open eind: dan kan je nog aanbidden of een kopje koffie pakken.

Ben je er voor het eerst? Dan ben je welkom bij de #Meetingpoint voor informatie en een lekker chocolaatje.

Kinderen: 

De kinderen zijn erg waardevol en horen er helemaal bij. Voor de baby’s (0 tot 2 jaar) is er elke zondag opvang tijdens de preek. De andere groepen aanbidden om de week met ons in de kuil en hebben tijdens de preek een eigen dienst.

ZONDAG | 10:45U | KRACHTSTATION, AMERIKALAAN 199, 3526 VD UTRECHT

Leidersteam:

E: leidersteam@vineyardutrecht.org

Lees hier meer over onze visie, waarden en ontstaan.