Vacatures

Leden

Wil jij je graag (meer) inzetten voor Vineyard Utrecht? We kunnen altijd extra handen gebruiken. Hieronder vind je de nieuwste vacatures. Liggen jouw interesses of krachten ergens anders? Neem dan ook vooral contact op en dan kijken we samen waar jij je kan inzetten.


Velen handen maken licht werk

neem contact op

Man gezocht

Het pastorale team is bijna compleet. Maar er mist nog een derde man in het team. Heb jij interesse of wil je weten wat dit team allemaal voor mooie dingen doet? Neem dan contact met het team op. Ze vertellen je graag meer:

pastoraat@vineyardutrecht.org.
Graag tot ziens,
Jeroen, Sarah, Herman, Dagmar, Els & Renate.

Neem contact op

Voor het geluid en video zijn we op zoek naar versterking! En dan niet naar speakers of versterkers, maar misschien wel op zoek naar jou! Als technicus speel je een belangrijke rol op de zondagochtend in het Krachtstation, maar ook voor de streamkijkers thuis. Op dit moment is het team door verschuivingen behoorlijk gekrompen en willen we graag weer wat uitbreiden zodat we flexibeler en ruimer kunnen plannen.Affiniteit met techniek, video én muziek is een must. Het liefst heb je al ervaring, maar als je die niet hebt kunnen we die creëren. We werken met moderne, hoogkwalitatieve apparatuur en bieden je een plek met leuke collega’s! Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Maurice Boxman: maurice.boxman@vineyardutrecht.org // 06-15003232.

NEEM CONTACT OP

Media

Muzikanten gezocht

Aanbidding is een van onze hoogste prioriteiten. Daarom een korte oproep vanuit het taakteam Aanbidding. Elke zondag proberen we samen vorm en inhoud te geven aan aanbidding in de Vineyard. We zoeken daarom mensen van alle leeftijden die daar aan bij willen dragen. Wil je graag zingen of speel je een instrument? Wil je iets anders bijdragen? Geïnteresseerd? Neem gerust contact op met: christine.vandorp@vineyardutrecht.org.


NEEM CONTACT OP