Vacatures

Leden

Wil jij je graag (meer) inzetten voor Vineyard Utrecht? We kunnen altijd extra handen gebruiken. Hieronder vind je de nieuwste vacatures. Liggen jouw interesses of krachten ergens anders? Neem dan ook vooral contact op en dan kijken we samen waar jij je kan inzetten.


Velen handen maken licht werk

neem contact op

Man gezocht

Het pastorale team is bijna compleet. Maar er mist nog een derde man in het team. Heb jij interesse of wil je weten wat dit team allemaal voor mooie dingen doet? Neem dan contact met het team op. Ze vertellen je graag meer:
pastoraat@vineyardutrecht.org.

Graag tot ziens,
Jeroen, Sarah, Herman, Dagmar, Els & Renate.

Neem contact op

Voor het geluid en video zijn we op zoek naar versterking! En dan niet naar speakers of versterkers, maar misschien wel op zoek naar jou! Als technicus speel je een belangrijke rol op de zondagochtend in het Krachtstation, maar ook voor de streamkijkers thuis. Op dit moment is het team door verschuivingen behoorlijk gekrompen en willen we graag weer wat uitbreiden zodat we flexibeler en ruimer kunnen plannen. Affiniteit met techniek, video én muziek is een must. Het liefst heb je al ervaring, maar als je die niet hebt kunnen we die creëren. We werken met moderne, hoogkwalitatieve apparatuur en bieden je een plek met leuke collega’s! Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Maurice Boxman: maurice.boxman@vineyardutrecht.org // 06-15003232.

NEEM CONTACT OP

Media

Coördinator samenkomst

Met een team zorgen we elke zondag voor een vast aanspreekpunt die weet wat er praktisch moet gebeuren. Zo helpen we iedereen die zich inschrijft via inzetrooster goed op weg. Kan jij koffiezetten en stoelen sjouwen? Vind je het gezellig om op zondag iets eerder naar het Krachtstation te komen om alles klaar te zetten? Dan zoeken we jou! We streven er naar dat je één keer in de twee maanden aan de beurt bent. Erg overzichtelijk dus!

Om je aan te melden of voor vragen kan je mailen naar pauline.mom@vineyardutrecht.org of klik op de knop hieronder.

Neem contact op

Beamteam

Een belangrijke rol binnen onze samenkomsten is weggelegd voor het beamerteam. Voor een groot deel van onze communicatie tijdens de diensten leunen we op hen, en we maken er allemaal gebruik van! Met het vertrek van een aantal mensen zijn er extra handen nodig. Een mooie overzichtelijke rol waarbij je niets van de dienst hoeft te missen. Sterker nog, je zit er met je neus bovenop! Klik jij ons het komende seizoen de diensten door? Onze dank is groot!

Hindrik.zijlstra@vineyardutrecht.org

NEEM CONTACT OP