Spring mix 2024

Om deze reden buig ik mijn knieën voor de Vader van onze Heere Jezus Christus, naar Wie elk geslacht in de hemelen en op de aarde genoemd wordt, opdat Hij u geeft, naar de rijkdom van Zijn heerlijkheid, met kracht gesterkt te worden door Zijn Geest in de innerlijke mens, opdat Christus door het geloof in uw harten woont en u in de liefde geworteld en gefundeerd bent, opdat u ten volle zou kunnen begrijpen, met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen, die de kennis te boven gaat, opdat u vervuld zou worden tot heel de volheid van God. Efeze 3:14-19

Waarom Spring Mix?
Spring Mix is erom te verbinden. Met elkaar onderling in de gemeente maar ook met mensen van daarbuiten. En omdat we het belangrijk vinden dat de passies en talenten die God in ons gelegd heeft de ruimte krijgen. We zijn bedoeld als een lichaam, en we hopen ook steeds meer zo te gaan functioneren. Door samen workshops te organiseren ontstaat er een leuke, nieuwe manier om elkaar te ontmoeten en tegelijk nieuwe dingen te leren van elkaar.

Voor wie? 
We willen graag dat de workshops voor iedereen ‘open’ zijn. Dus ook voor mensen die momenteel niet op een huisgroep zitten, en mensen die niet in onze gemeente zitten of zelfs niet gelovig zijn (al past dat misschien niet in elke workshop).

Planning 

De Spring Mix avonden zijn altijd in april en mei.
Voor dit jaar zijn dat de woensdagavonden: 3 en 17 april, en 1 en 15 mei. Sommige workshops kunnen echter wat langer doorlopen.

De Spring Mix avonden zijn op (dus in plaats van) de reguliere huisgroep avonden. Na de Spring Mix zal er nog drie keer huisgroep zijn voor de zomerstop begint.

Zelf een workshop geven?
Lijkt het je leuk om zelf een workshop te geven? Dat kan! Daar is Spring Mix voor. Dus als je een passie hebt, die je graag in een aantal avonden met anderen wilt delen, laat het ons dan even weten. De deadline voor aanmelding is zondag 11 februari. Stuur een mailtje naar: 
Lucas.vanderwaal@vineyardutrecht.org

  1. Spiritual Direction: Hoe geeft de Heilige Geest richting in je leven? 
  2. Vrijheid in Christus: Discipelschap wordt vaak gezien als ‘christenen leren zich op de juiste manier te gedragen’, Maar Paulus leert ons vooral te kijken naar wie wij nu zijn in Christus en wat wij in Hem ontvangen hebben. 
  3. Mannen die bidden: Dit is niet echt een workshop, maar je krijgt de gelegenheid om met een groep biddende mannen mee te bidden. 
  4. Vrouwen die bidden: Dit is niet echt een workshop, maar je krijgt de gelegenheid om met een groep biddende vrouwen mee te bidden. 
  5. Shine: Een programma van Hillsong. SHINE is een persoonlijk ontwikkelingsinstrument of persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor vrouwen. 
  6. Schilder Workshop: Een creatieve workshop voor alle niveau's. Maak aan de hand van het thema 'verbinden' een eigen schilderij. 
  7. Wandelen op zaterdagochtend: Een ontspannen workshop met mooie wandeltochten, met een geestelijke inspiratie. 
  8. Journey of Generosity: Leer hoe de "vrijgevigheid" van Gods karakter kan doorwerken in jouw leven & financiën. 
  9. De Romeinenbrief op zondag: Acht bijeenkomsten, een uur voor de dienst begint op zondag, over de eerste 8 hoofdstukken van de Romeinenbrief.

Vanaf zondag 3 maart kun je je opgeven!

Spring Mix workshops 2024