Ook in onze omgeving zijn er mensen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen


We vinden het in deze tijd belangrijk om mensen indien nodig te helpen en solidair te zijn. Kortom samen Jezus volgen in zorg voor elkaar en anderen in nood. Dus niet alleen binnen de gemeente maar ook met een uitreikend karakter naar mensen in onze omgeving met wie wij relatie hebben. Graag willen we dus mensen die dat nodig hebben (financieel) ondersteunen. Denk aan boodschappen doen, spullen voor schoolgaande kinderen en de gas-en stroomrekening betalen. Graag willen wij jou oproepen om in actie te komen:

1. Geef wat jij op je hart hebt aan Vineyard Utrecht o.v.v. Vineyard Support en wij zorgen dat we daar mensen in nood mee helpen. N.B.Deze activiteit valt onder onze ANBI en giften zijn aftrekbaar van de belasting. 
Je mag je gift overmaken naar rekeningnummer NL52 INGB 0007 7476 38 t.n.v. Vineyard Utrecht o.v.v. Vineyard Support 

2. Meld jezelf, iemand in de gemeente of iemand met wie jij relatie hebt aan als ze support kunnen gebruiken. Mail naar support@vineyardutrecht.org voor alle vragen.

We hebben ook nog een of twee mensen nodig die helpen met de coördinatie van Vineyard Support. Heb jij tijd en een hart om hiervoor te gaan? Dan horen we het graag! Stuur een mailtje naar support@vineyardutrecht.org

Hieronder de preek met bijzondere getuigenissen van Bram uit de dienst waar Vineyard Support werd gelanceerd.