wat geloven wij?

Over Ons

We willen graag een plek zijn waar iedereen de God van de Bijbel op een relevante en betekenisvolle manier kan ontmoeten. Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, zich thuis voelt, waar je ook vandaan komt en wat je verhaal ook is. Maar ook een plek waar we elkaar bevragen, samen zoeken, een plek waar we groeien en leren steeds meer te worden zoals Jezus. We houden van ‘casual’ en ‘easygoing’ en leggen nadruk op ‘echt’ zijn onder elkaar. Onze gemeenschap is gevarieerd en divers en daar houden we van.

Liefde van Jezus
We verlangen ernaar dat de liefde van Jezus centraal staat in de manier waarop we zorgdragen voor elkaar en de mensen die we tegenkomen in ons dagelijks leven. Ongeplande tijd, onverdeelde aandacht en gebed is misschien wel het kostbaarste geschenk dat we iemand kunnen aanbieden in deze tijd.

Stem van hoop
We zijn een groep mensen met wie je samen een stem van hoop in deze wereld kunt zijn. Gods liefde mag uit ons stromen op de plekken waar we dagelijks leven, werken, sporten, studeren of gewoon gezellig bij elkaar zijn. Hem volgen en Zijn liefde op een effectieve en relevante manier uitdelen aan mensen van deze tijd, gewoon op de plek waar we onze dingen doen.

Samenkomen
Zondag komen we bij elkaar voor een dienst waar we met muziek God aanbidden, we luisteren naar onderwijs en er ruimte is elkaar te ontmoeten, maar ook om persoonlijk gebed te ontvangen als jij dat wilt. We ontmoeten elkaar ook door de week in kleinere groepen met mensen uit jouw buurt wonen. Dat is met name de plek waar je in gesprek jezelf, God en anderen beter kunt leren kennen.

neem contact op

Meer over Vineyard Utrecht

Volg ons: