Home » DIENSTEN

DIENSTEN

Link naar de livestreams en interactieve mails (Sway).

Wij zijn ontzettend blij dat wij weer bij elkaar mogen komen met 60 personen en dat er weer gezongen mag worden! Elke maandag voor de zondag ontvangt een beperkt aantal (60) van jullie een uitnodiging voor de dienst van zondag. Beantwoord die binnen 48 uur. Doe je dat niet, dan gaat je plaats naar iemand anders. Als je geen uitnodiging ontvangt ben je de volgende keer aan de beurt. Voor de thuisblijvers is er een livestream van de dienst. 

Tot de zomerstop (25 juli t/m 8 augustus) is de zondag zo ingedeeld: 

SWAY (interactieve mail) – 13 juni 

DIENST – 20, 27 juni 

SWAY (interactieve mail) – 4 juli 

DIENST – 11, 18 juli 

ZOMERSTROP (3x SWAY – interactieve mail) – 25 juli t/m 8 augustus 

Kinderen (t/m zomerstop):  Baby’s en peuters hebben opvang. Groep 3 t/m 8 komen bij elkaar met een activiteit tijdens de preek. Na de zomer start nieuw kinderwerk. 

Stuur een mailtje naar stafteam@vineyardutrecht.org als je nog geen uitnodigingen van kerktijd ontvangt voor bijwonen van de diensten.

Het ritme tot de zomerstop: Twee keer een dienst met livestream en één week een interactieve mail: de Sway. De link voor de livestream ontvang rond 09:00u. Heb je die nog nooit ontvangen? Meld je hier aan.  

In de sway staat een videoclip met een overdenking, een aantal Bijbelgedeelte, opdrachten voor de kinderen, enz. De kleine groepen ontmoeten elkaar op die zondagen dan doorgaans via een MS Teams meeting om ‘met elkaar’ de dienst te beleven.  

Zondagdienst
11.00 Koffie/thee/limo
11.15 Aanbidding
Locatie
 | KRACHTSTATION, AMERIKALAAN 199, 3526 VD UTRECHT (route):

 

Heb je nog vragen? Dan beantwoorden wij die graag. Mail naar stafteam@vineyardutrecht.org 

Link naar de livestreams en interactieve mails (Sway).