Actueel

Jezus is naar deze wereld gekomen om ons te redden, te bevrijden en te genezen. In het Nederlands hebben we hier 3 woorden voor nodig. In de Griekse grondtekst van het nieuwe testament staat er slechts 1 woord: SOZO Dit is ook de naam van een nieuwe kortdurende vorm van pastoraat in de gemeente, die één avond duurt.

Wat is SOZO?
Het doel is dat blokkades in het persoonlijke contact met God worden opgeruimd en dat persoonlijke verbondenheid met God de Vader, Jezus de Zoon en de Heilige Geest wordt hersteld. Dit helpt je om verder te groeien. SOZO is een bediening voor innerlijke genezing en bevrijding die ook door andere gemeenten wordt toegepast.

Hoe werkt SOZO?
Tijdens een SOZO-sessie word je met hulp van de Heilige Geest, door een getraind SOZO-teamlid, begeleid in een proces naar meer vrijheid en heelheid. Een SOZO-sessie is geen therapie! Het is een echt gesprek met de Vader, de Zoon en de Heilige Geest; een creatieve dialoog met God, waar échte vragen door Hem worden beantwoord met échte antwoorden.

SOZO valt onder pastoraat. Wij horen graag van jou als je behoefte hebt aan een gesprek of pastoraat: pastoraat@vineyardutrecht.org

SOZO