Home » SOZO

SOZO

Jezus is naar deze wereld gekomen om ons te redden, te bevrijden en te genezen. In het Nederlands hebben we hier 3 woorden voor nodig. In de Griekse grondtekst van het nieuwe testament staat er slechts 1 woord: SOZO Dit is ook de naam van een nieuwe kortdurende vorm van pastoraat in de gemeente, die meestal maar één avond duurt.

Wat is SOZO?
SOZO is een bediening voor innerlijke genezing en bevrijding die ook door andere gemeenten wordt toegepast. Het doel is dat blokkades in het persoonlijke contact met God worden opgeruimd en dat persoonlijke verbondenheid met God de Vader, Jezus de Zoon en de Heilige Geest wordt hersteld. Dit helpt je om verder te groeien.

Hoe werkt SOZO?
Tijdens een SOZO-sessie word je met hulp van de Heilige Geest, door een getraind SOZO-teamlid, begeleid in een proces naar meer vrijheid en heelheid. Een sozo-sessie is geen therapie! Het is een echt gesprek met de Vader, de Zoon en de Heilige Geest; een creatieve dialoog met God, waar échte vragen door Hem worden beantwoord met échte antwoorden.

SOZO BASIS TRAINING
Ben jij enthousiast of benieuwd naar wat God op deze manier kan doen? Zou je graag mensen helpen om met God in gesprek te gaan en van Hem te horen? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Maar ook wanneer je huisgroepleider bent of meewerkt in het pastorale team is deze cursus vernieuwend en inspirerend.

Op 5&6 februari 2021 zal er een landelijke sozoconferentie plaatsvinden. Daar zal de sozo basis- en sozo advanced training gegeven worden.

SOZO valt onder pastoraat. Wij horen graag van jou als je behoefte hebt aan een gesprek of pastoraat: pastoraat@vineyardutrecht.org